Germanwings video is “onzin”

De gevonden telefoon%2C waar beelden op te zien zouden zijn van de crash met de A320%2C waarover het Duitse Bild en het Franse Paris Match berichtgeving gaven%2C bestaat niet.

Dat is de stellige overtuiging van de Franse justitie. De gevonden telefoons zijn wel allemaal verzameld maar de data op die telefoons is nog niet bekeken. En mocht een van de reddingswerkers een telefoon gevonden hebben%2C en deze %22gestolen%22 hebben%2C dan is dat een verschrikkelijk groot schandaal en moet die telefoon per direct worden ingeleverd. Maar vooralsnog gaat de Franse justitie er vanuit dat de berichtgeving die Bild en Paris Match de wereld in hebben gebracht gebaseerd is op %22onzin%22%2C of een %22nep telefoon%22.

De Franse procureur Brice Robin houdt nog een slag om de arm%2C en sommeert daarom diegene die %22wel%22 in het bezit zou zijn van deze betreffende telefoon%2C om deze telefoon direct terug te laten bezorgen bij het onderzoeksteam. %22Dit kan eventueel ook anoniem%22%2C zo zei Brice Robin.

Wat vind u van zo%27n %22lugubere grap%22%2C als het inderdaad een grap zou zijn %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties