Dat heb ik ook meegemaakt, herkent u dat gevoel

Heeft u weleens iets gelezen en dat u dan denkt%2C %22hé dat heb ik ook weleens meegemaakt%22.

Ik las bijvoorbeeld een stukje over een vrouw die een schadevergoeding gaat eisen omdat het televisieschermpje in het vliegtuig het niet altijd deed. Ik dacht meteen%2C %22hé dat heb ik ook weleens meegemaakt%22. En de tweede gedachte was%2C %22shit%2C dit had ik dus ook kunnen doen%22.

Deze vrouw klaagt nu dus vliegmaatschappij United Airlines aan omdat haar televisieschermpje niet goed werkte. En ze gaat maar liefst vijf %285%29 miljoen dollar schadevergoeding eisen van deze maatschappij. Haar logische verklaring is%2C dat united Airlines in hun reclames laat zien dat hun vliegtuigen altijd en overal televisie ontvangst hebben. En dat blijkt nu dus niet te kloppen.

Het bijkomend voordeel van haar mede-passagiers is%2C mocht de vrouw de rechtszaak winnen en inderdaad een schadevergoeding krijgen%2C dan gaat ze dat delen met elke passagier op deze zelfde vlucht als waar zij mee vloog. En zo heeft elk nadeel weer zijn voordeel.

Heeft u weleens zo%27n vergelijkbaar %22iets%22 meegemaakt zet dat dan op thejournalist.nl zodat andere lezers daar weer ideeën van kunnen krijgen.

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties