Gezinsuitjes steeds duurder

Dat gezinsuitjes steeds duurder worden dat is een feit%2C maar dat er in sommige speelgelegenheden per uur betaald moet worden slaat werkelijk alles.

In de SuperjumpXL in het Eindhovense stadsdeel Gestel zijn de prijzen %22per uur%22 7%2C50 euro. Belachelijke prijzen voor een beetje springen. Voor gezinnen vrijwel niet te betalen%2C die willen namelijk een hele dag uit en geen één of twee uurtjes. Voor drie uurtjes springen à 7%2C50 euro per uur zit je in vrijwel elk pretpark in Nederland%2C dus waar kies je dan voor %3F

Ook hoe dan zoiets als SuperjumpXL geregeld is%2C daar slaan ze ook de plank volledig mis. Kom je op het halve uur binnen met jonge kinderen dan moeten de kinderen wachten tot elk héél uur want dan mogen ze pas op de springkussens. Sommige mensen staan dus met jonge kinderen die dolgraag willen springen ontzettend lang te wachten. Uitzonderingen worden niet gemaakt want dan loopt het bedrijf achter SuperjumpXL 7%2C50 per kind per uur mis.

Persoonlijk denk ik dat SuperjumpXL in Eindhoven op deze manier niet lang zal blijven bestaan%2C wat voor de kinderen wel jammer zou zijn want kinderen springen nu eenmaal graag. Hopelijk word de directie snel wakker en veranderen ze het complete beleid en natuurlijk de belachelijke prijzen.

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties