Politieacties zijn schandalig

De politie die de weg versperd omdat ze het niet eens zijn met het aanbod van een vernieuwde cao. %22Armetierige voorstellen%22 zoals de politie vakbonden het noemen. Dit is nu de politie van Nederland%2C ze denken alleen aan zichzelf.

Schandalige acties zoals velen het noemen. Dat je het niet eens bent met het vernieuwde cao aanbod dat is één ding maar dat je dan de snelwegen gaat blokkeren dat gaat echt te ver vinden de burgers. Vrachtwagenchauffeurs ondervinden veel last van de zogenaamde %22langzaamaan acties%22 van de politie. Een vrachtwagenchauffeur vreesde zelfs voor zijn baan omdat hij te laat was om zijn lading te lossen. Kortom schandalig.

Als de gewone burger het niet eens is met zijn loon of werkomstandigheden dan hoeft hij of zij het niet in zijn hoofd te halen om een straat%2C laat staan een snelweg te blokkeren. Hoge boetes zullen dan zeker volgen. Maar de politie staat boven alles ze geven zichzelf geen boetes.

Als ze er nu eens aan zouden denken aan wat voor ellende ze met hun acties veroorzaken voor andere burgers dan zouden ze zo%27n acties niet voeren. Ga lekker zoals iedere ander grote protestactie om lonen en cao%27s naar het Malieveld in Den Haag.

Bereid uzelf maar alvast voor aanstaande dinsdag zijn ze er weer%2C de politieacties%2C en ze blokkeren de weg van Tilburg en Vlissingen naar Roosendaal.

Wat vind u van deze politieacties %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties