Slaatje willen slaan uit ziekenhuisbezoek

De exploitant van de koffiecorner in het Sint-Annaziekenhuis in Geldrop heeft met succes een rechtszaak gewonnen tegen de directie van het ziekenhuis.

De exploitant was het niet eens met de gratis koffie en thee die de directie liet uitdelen in het ziekenhuis. Kosteloos een kop koffie of een kop thee%2C waar hoor je dat nog %3F Laat staan in een ziekenhuis waar alles tegenwoordig een prijs lijkt te hebben. Maar goed de directie van het Sint-Annaziekenhuis in Geldrop heeft haar hart op de juiste plaats. Koffie en thee waren tot vandaag gratis. De directie is van mening dat mensen die in een ziekenhuis moeten zijn wel andere problemen hebben en dat dan een gratis kop koffie of een gratis kop thee véél goed maakt.

Maar dit geldt niet voor de exploitant ban de koffiecorner in het Sint-Annaziekenhuis. Schandalig. Deze persoon zag met lede ogen aan dat zijn winst enorm kelderde en stapte met succes naar de rechtbank.

Uitspraak%3A het Sint-Annaziekenhuis moet per direct stoppen met het schenken van gratis thee en koffie. En dat gaan veel gasten van het ziekenhuis jammer vinden.

Één tip%3B ontloop de koffiecorner.

Wat heeft u weleens gratis gekregen %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties