Broodje muis, bij de Albert Heijn weten ze wat lekker is

Bij een filiaal van de Albert Heijn in Eindhoven is een brood over de toonbank gegaan met daarin een meegebakken muis.

De klant is er niet alleen boos over maar voelt zichzelf zwaar te min gedaan. Hij voelt zichzelf in de steek gelaten door de vakmensen van de Albert Heijn. Heel zijn leven winkelt de man al bij zijn geliefde Albert Heijn en nu gebeurd dit.

Een eerste aanbieding%2C een fles wijn een bosje bloemen en een tegoedbon%2C van de Albert Heijn om dit voorval in de doofpot te stoppen wees de klant resoluut van de hand. Een tweede aanbieding%2C een tripje met het hele gezin inclusief kleinkinderen naar de Efteling%2C wees de klant eveneens naar de prullenbak. Ook was de klant totaal niet te spreken over de eerste reactie van een Albert Heijn medewerkster%2C die vond dat de klant niet zo moest zeuren%2C deze dingen konden volgens haar weleens gebeuren.

De klant is totaal niet tevreden over de aanpak van de Albert Heijn en heeft de publiciteit gezocht en gevonden. Verder overweegt de klant een serieuze aanklacht tegen de Albert Heijn te starten. Waar dit gaat eindigen weet niemand maar dat dit voorval nog een %22muizen%22 staartje krijgt staat vast.

Wat vind u van dit muisje in de brood %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties