Patiënten niet meer welkom op spoedeisende hulp (SEH)

Zieke patiënten zijn niet meer welkom op de spoedeisende hulp %28SEH%29 van het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Voor de mensen die zichzelf altijd melden in het Amphia Ziekenhuis in Breda klinkt dit heel erg onwerkelijk%2C maar bijna in elk ziekenhuis in Nederland is dit al het geval. Alles draait in Nederland om geld en zorgverzekeraars doen er alles aan om zoveel mogelijk geld uit te sparen. Wij Nederlanders zijn bij wet verplicht om een zorgverzekering te hebben. De dure rekening die de zorgverzekeraar ons als gevolg stuurt moet maandelijks betaald worden. Bij niet betalen of niet kunnen betalen%2C moeten wij zelfs voor het gerecht verschijnen. En als we dan nog meer pech hebben%2C krijgen we ook nog een gevangenisstraf.

Veel mensen zijn nooit ziek in hun leven%2C maar worden ze één keertje ziek en gaan ze naar het ziekenhuis%2C dan word je ook nog niet eens geholpen. Dat is Nederland op zijn kop. En verschijn je toch zonder doorverwijzing van een huisarts op de spoedeisende hulp %28SEH%29%2C dan krijg je ook nog de rekening van €375 euro.
Dit is toch te gek voor woorden %21%21
De manier zoals in Nederland het zorgstelsel werkt gaat werkelijk waar nergens meer over. Het zou moeten gaan om de gezondheid van mensen%2C maar in Nederland word eerst gevraagd %22hoeveel gaat dat kosten%22.
Duizend euro meer op de rekening van de zorgverzekeraar is véél belangrijker dan de gezondheid van een mens.

Wat vind u van de houding van de zorgverzekeraars %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties