Duurste huis van Nederland

Voor mensen die wat geld over hebben en opzoek zijn naar een leuk huisjeDit is het duurste huis dat op dit moment in Nederland te koop is. Het staat in Vinkeveen en je hebt er een aardig stukje grond omheen. Bekijk de foto’s%2C lees de omschrijving en gok wat de vraagprijs zou kunnen zijn. Tip%3A het zit boven de miljoen euro.

De makelaarsomschrijving luidt als volgt%3A
‘Een estate met zeldzame ruimte%2C luxe en privacy. Op circa 10.000 m2 eigen terrein%2C omgegeven door een schitterende aangelegde tuin%2C een eigen historische ophaalbrug en terassen in het groen en aan het water. Uw eigen jachthaven met aanlegsteigers voor minimaal 5 boten en een fraai vormgegeven parkeergelegenheid met ruimte voor circa 25 auto’s. Verder is het mogelijk om een helicopter op het terrein te laten landen.’
Op enkele minuten van het landelijk gelegen estate%2C zijn de snelwegen naar de Randstad%2C op 15 minuten van Amsterdam%2C 20 minuten van Schiphol en Utrecht en op 45 minuten van Rotterdam en Den Haag.
Het landhuis met maar liefst 1100 m² vloeroppervlakte en een inhoud van 4000 kubieke meter is onder architectuur van van Moort %26 Partners gebouwd in 2001 staat op een hectare %28onderheide%29 grond en water. Deze royale villa biedt stijl en comfort mede door het gebruik van luxe en duurzame materialen zoals fraai bewerkt hout%2C marmer op vloeren en in de badkamers%2C airconditioning in het gehele pand en de modernste comfort en technieken bijvoorbeeld in de royale keuken en het riante inpandige zwembad.
De zeer royale woonruimte is verdeeld over vier verdiepingen%2C voorzien van onder andere een personenlift%2C ruime kleedruimtes%2C prachtige badkamers%2C een wijnkelder%2C poolroom en werkkamers. Aan de waterzijde ligt een prachtige haven met terrassen en steigers met ruimte voor minimaal 5 boten.
Bijzonderheden%3A
- Inpandig zwembad
- Sauna
- Whirlpool
- Turks stoombad
- Biljartruimte
- geklimatiseerde wijnkelder
- Fitnessruimte
- Personenlift
- Inpandige luxe dubbele garage
- Walk-in-closet
- Steiger voor minimaal 5 boten
- Helicopter landplaats
- Privé Parkeerterrein voor circa 25 auto’s’
En dit alles wordt aangeboden voor… 7.450.000 euro %28kosten koper%29. Dat komt neer op 9%2C2 miljoen euro %28vrij op naam%29.

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties