Goedkoopste huis van Nederland

Weinig geld en toch graag een eigen woning%3F. Wij hebben het goedkoopste huis van Nederland gevonden. Althans%2C het goedkoopste huis dat te koop staat. Je moet vanuit de Randstad wel even een eindje rijden%2C maar je krijgt voor 40.000 euro %28vraagprijs%29 een heuse vrijstaand optrekje in het centrum van het Friese Oosternijkerk. Compleet met tuin%2C vijf kamers%2C een schuur annex berging en dat allemaal op een perceel van 170 vierkante meter.
Oosternijkerk ligt in het noordoosten van Friesland en telt 820 inwoners. Daarmee is het een van de grotere dorpen van de gemeente Dongeradeel. Er is een bloeiend verenigingsleven. Voetballen kan bij de Ropta Boys%2C de ouderen kunnen er in clubverband koersballen%2C jeu de boules spelen%2C kaatsen%2C biljarten en darten. Wie wil klaverjassen kan zelfs uit twee verenigingen kiezen. Er zijn winkels%2C een kroeg%2C een kerk en een dorpshuis.
Lasten%3A150 euro per maand
Je kunt er niet voor huren%2C want met het salaris van een wijkagent betaal je aan hypotheek nog geen 150 euro netto per maand. De indeling%3A begane grond%3A entree%2Fhal%2C toilet%2C woonkamer met schouw%2C keuken met eenvoudige keukenopstelling%2C kelderkast%2C eetkamertje%2C bijkeuken met wasmachine-aansluiting%2C douche.
Eerste verdieping%3A overloop met 2 vaste kasten%2C 2 slaapkamers. Voor meer informatie%3A kijk op Funda.

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties