Te koop: villa met pretpark in de tuin

Altijd al een pretpark in de tuin willen hebben%3F Dat kan%21 Aan de Ringdijk in Rotterdam staat een kapitale villa te koop die via een bruggetje toegang biedt tot het aanpalende pretpark Plaswijckpark.

Maarten Makelaardij zette de rietgedekte villa uit 1926 op het ruime perceel van 956m2 eigen grond afgelopen weekend in de verkoop. En vraagt daar 1.250.000 euro voor.

%27De verkopers zijn oudere Ieren die naar hun thuisland verhuizen. Hun kinderen en kleinkinderen wonen allemaal in Ierland%2C vandaar hun vertrek. Ze wonen al bijna 40 jaar in deze woning en de afspraken met pretpark Plaswijckpark dateren ook uit die tijd%2C%27 legt verkopend makelaar Dominique Blom uit.

Gezinsabonnement
Blom vervolgt%3A %27De bewoners krijgen jaarlijks een factuur van 366 euro voor een abonnement%2C dat is inclusief 65-plus-korting%2C%27 Het bedrag is voor een gezinsabonnement van twee volwassenen%2C twee kinderen en twee bezoekers.

Aan een rechtstreeks bezoek via de eigen brug aan Plaswijckpark zijn wel voorwaarden verbonden. Bezoeken mag alleen binnen de geldende openingstijden. Er is een afsluitbaar hek%2C zodat omgekeerd geen bezoekers van Plaswijckpark in de tuin van de villa kunnen komen. Andere bewoners rondom het pretpark hebben ook een eigen brug met speciale afspraken met Plaswijckpark daaromtrent.

Behappen
De verkoopprijs voor de villa met zes kamers ligt volgens de makelaar aan de lage kant. %27Vergeleken met de vrijstaande woningen in hartje Hillegersberg%2C de Straatweg bijvoorbeeld%2C is dit een te behappen prijs%2C%27 aldus Blom.

Bron%3A AD

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties