Het boevengilde “Markeert huizen”

Dit zijn de tekens die dieven%2C boeven en ander gespuis onderling gebruiken om de omstandigheden om en bij een woning aan te geven.

Criminelen werken veelal in groepjes van twee en meerdere personen. Blijkbaar is%2C uit meerdere politie-onderzoeken%2C een werkwijze ontdekt die de politie graag met het grote publiek deelt.

Criminelen werken graag met een voorop gesteld plan. De eerste groep onderzoekt de omstandigheden om en bij een woning. Hun ontdekking geven ze aan in de vorm van een tekentje zoals hierboven op de foto zichtbaar is. De tweede groep hoeft dus geen onderzoek meer te doen maar zij kunnen meteen overgaan tot de %28mis%29daad.

Dit is best interessant voor de mensen die op vakantie gaan. Alleen vraag ik mijzelf nu af%2C zullen criminelen nu straks rond de vakantietijd niet op pleintjes en parkjes gaan rondhangen. Dit om te zien of op vakantie gaande mensen niet eerst hun huis af gaan zoeken naar %22dat%22 minuscule tekentje dat eventueel door boeven is aangebracht.

Mijn conclusie is%2C je kunt niks uitsluiten. Zorg gewoon voor goed hang en sluitwerk en eventueel een alarm. En vraag de buren of ze een beetje extra allert willen zijn op uw woning.
Rare tekens%21 Ik geloof daar niet in.

Wat vind u van deze tekens %3F
Of heeft u een goed idee om het boevengilde buiten de deur te houden plaats dit dan op thejournalist.nl

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties