Flying Dutch in R’dam groot succes.

Dj%27s onder wie Afrojack%2C Armin van Buuren%2C Fedde le Grand en Hardwell geven een show in Ahoy Buiten. Ze gaan naast Rotterdam ook naar Eindhoven en Amsterdam. Ze vliegen per helikopter naar de drie locaties om elkaar af te wisselen.

De optredens zijn om 12.00 uur begonnen. Tot 23.00 kunnen feestgangers losgaan op muziek van hun favoriete artiesten. In Ahoy is het festival afgetrapt door Joey Dale. Afrojack uit Spijkenisse sluit de avond af. Zo%27n 100.000 mensen hebben een ticket voor het feest.

The Flying Dutch is een van de grootste dance-evenementen in Nederland. Volgens organisator John Ewbank is het de eerste keer dat er zoveel bekende Nederlandse dj%27s optreden op één festival.

%22Nederland heeft dj%27s van wereldofmraat die het hele jaar door de wereld over reizen%2C dus we zijn supertrots dat we deze unieke line-up hebben kunnen realiseren%22%2C aldus Ewbank. %22Een uitgelezen kans voor de dj%27s om hun thuispulbiek te trakteren als dank voor hun support van de afgelopen jaren.%22
En het was ook nog super weer ook ☀️☀️

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties