Raver verliest vinger en danst door

De 16-jarige Josh uit Londen stond zo lekker te raven, dat hij een vinger verloor, maar rustig door danste. Hij poste een foto op Instagram met de tekst: \“Rave f*cked me up #rumnbass want my finger back…#sh*t #happens\“.

Naar eigen zeggen was het jochie compleet nuchter toen het gebeurde. Hij vertelt aan Vice dat het brandalarm afging en dat hij het kastje van de muur probeerde te trekken, om het geloei te laten stoppen.

“Ik sprong en mijn pink kwam vast te zitten in het kastje. Toen ik het er af probeerde trekken, rukte ik mijn eigen vinger er af.” Er stak nog een stukje bot uit, maar dat deerde Josh niet echt.. “Het was heel gek, het ene moment zit je vinger nog aan je hand, het andere moment is hij weg.”

Omdat hij 12 euro entree had betaald, vond hij het zonde om weg te gaan. “Ik deed mijn shirt uit en verbond er mijn vinger mee en danste nog een half uur door.”

“Want ja,” zegt Josh. “Wat ga je doen? De bass is hard, er zijn mooie meisje om je heen en de muziek staat te pompen. Ik wilde het feest niet verpesten, dus ik dacht: ‘Fuck it, ik dans door en geniet ervan’”

Toen hij even later toch maar langs ging bij de EHBO, werd hij meteen naar het ziekenhuis gestuurd. Vrienden van hem vertelden hem na afloop, dat ze die nacht een paar gekken met zijn vinger zagen overgooien.

Bron : wtf.nl

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties