Bram Moszkowicz, daar sta je dan

Bram Moszkowicz is er helemaal klaar voor%2C hij wil van Nederland een beter land maken voor zijn nageslacht.

Ex strafpleiter Bram Moszkowicz maakte gisteren bekend dat hij als lijsttrekker gaat fungeren voor een nieuwe rechtse politieke partij die luistert naar de naam %22Voor Nederland %28VNL%29%22.

Maar weet Bram wel waar hij aan gaat beginnen vragen velen zich af en weet het volk wel wie Bram Moszkowicz daadwerkelijk is %3F

Bram Moszkowicz was een hele goede strafpleiter%2C advocaat%2C in de volksmond. Maar wel een extreem dure advocaat. Zo duur dat een gewoon %27boefje%27 zonder geld het kantoor van Bram niet hoefde te bellen. Bram was dus geen advocaat voor het gewone volk%2C alleen de criminelen met veel geld konden hem bellen. Soms deed hij wel een zaak %22pro deo%22%2C oftewel %22gratis%22%2C maar dat waren dan zaken met heel veel %22nieuwswaarde%22 oftewel %22publiciteit%22. Het kantoor van Bram Moszkowicz had een geheel eigen motto %22niks voor niks%22.

Nu doet Bram heel erg zielig%2C hij heeft zogenaamd geen geld%2C en %22echte vrienden%22 helpen hem%2C dat is zijn verhaal. Vroeger zou hij dat zelf noemen %22zieltjes creëeren%22. En daar is Bram Moszkowicz het laatste jaar mee bezig geweest. Bram leefde zogenaamd vanuit %22de koffer%22%2C of bedoelde hij daarmee mijn koffer staat altijd klaar. Ik ken mensen genoeg die in het afgelopen jaar niet op vakantie zijn geweest omdat ze echt niks hadden%2C maar voor Bram stonden zogezegd %22weer%22 drie vrienden klaar om zijn vakantie naar Curaçao te bekostigen. Onbetaalde rekeningen en %22vriend Gordon%22 betaalde ze even. En ga zo maar door. De grootste onzin werd bij elkaar verzonnen%2C maar dat was hem als advocaat ook niet vreemd natuurlijk.

Dit is dus de man%2C de nieuwe lijsttrekker van de partij %22Voor Nederland %28VNL%29%22. De man die arme criminelen niet bijstond%2C maar die er alleen maar was voor de beter bedeelde criminelen. Dit is de man die er nu ineens wilt zijn voor iedere Nederlander %22arm of rijk%22%2C iedereen heeft recht op een beter Nederland volgens snelle Bram.

Volgens mij is er maar één reden waarom Bram in de politiek stapt%2C en dat is dat Bram er alleen zelf beter op gaat worden. Bram zijn motto is volgens mij nog steeds %22niks voor niks%22.

Wat denkt u dat de beweegredenen zijn voor Bram Moszkowicz om in de politiek te gaan %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties