Michael van Gerwen, van topdarter tot casanova

Is de Nederlandse topdarter Michael van Gerwen nu ook al een hartebreker %3F

Michael van Gerwen die van %22bijna%22 overspel werd beschuldigd%2C en dat ook toegaf%2C heeft spijt van dat hele voorval. %22Het gaat goed%22 zegt van Gerwen tegen iedereen die het maar wil horen. %22Daphne heeft mij vergeven%22 zo verteld hij.

Zal het dan toch kloppen het gezegde%2C %22rijkdom maakt blind%22. Want zeg nu eerlijk Michael van Gerwen is toch niet bepaald een knapperd. Tenminste ik zie niet bepaald een casanova in van Gerwen maar misschien ben ik blind. Ik heb nog geen foto van het meisje gezien die de bijna sex rel aan het grote publiek vertelde maar dat kan gewoon niet veel zijn. Waarschijnlijk was ze uit op wat centen van de media voor dit verhaal%2C want daar draait natuurlijk alles om. Het meisje%2C Stacey genaamd%2C was natuurlijk uit op een leuk zakcentje vanuit de media voor dit %22sappige%22 verhaal.

Een gemene vrouw zo zou ik stacey typeren. En %22by the way%22%2C Daphne%2C de vrouw van Michael van Gerwen hoeft echt niet bang te zijn dat dit nog ooit gaat voorkomen%2C want zeg nu zelf zo%27n knapperd is van Gerwen toch niet.

Vind u Michael van Gerwen een casanova%2C een ware hartenbreker %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties