Onzekerheid bij annuleren vakantie naar Tunesië

Bij veel vakantiegangers die een reis naar Tunesië en dan met name de badplaats Sousse hebben geboekt%2C heerst enorm veel onzekerheid.

Vakantiegangers worden te slecht geïnformeerd door de reisorganisaties en door de Nederlandse staat.
Normaal kan een vakantie of reis kosteloos worden omgezet of geannuleerd bij een negatief reisadvies die gegeven word door de Nederlandse staat. Nu blijft een negatief reisadvies nog steeds uit%2C maar hebben reisorganisaties besloten om een vakantie of reis naar Tunesië kosteloos om te zetten of te annuleren.
Er zit alleen één %22maar%22 aan.
Een vakantie of reis naar Tunesië kosteloos omzetten kan alleen maar dit weekend en tot het eind van aankomende week. Daarna moet u annuleringskosten betalen.

Bij veel aankomende toeristen naar Tunesië bestaat daarover veel onduidelijkheid. Deze mensen willen geheel terecht antwoorden op al hun vragen maar die krijgen ze blijkbaar niet altijd. Er word gesproken over dat het een en ander niet klopt als je wilt annuleren. Zeg maar een soort van %22addertje onder het gras%22.

Hopelijk gaan de reisorganisaties hier aankomende week beter mee om en gaan ze niet proberen de annulerende toeristen alsnog geld uit de zakken proberen te kloppen.

Loopt u alsnog tegen problemen op deel ze dan op thejournalist.nl

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties