Dranghekken bij Primark Enschede vanwege opening, maar nog geen drukte

Voor de Primark in Enschede zijn dranghekken geplaatst. De winkel gaat om 11.00 uur open en er wordt grote drukte verwacht. De eerste bezoekers stonden er rond half negen.

De Primark zit in het pand waar tot 2013 de Bijenkorf in zat. Het gemeentebestuur van Enschede gelooft dat de komst van Primark goed is voor Enschede. %22Niet alleen omdat de stad hierdoor meer bezoekers zal trekken%2C maar ook zeker omdat het gunstig is voor de werkgelegenheid in Enschede%22%2C aldus wethouder Welman.

Markt blij met Primark

Ook de marktkooplieden in Enschede zijn blij met de komst van de kledinggigant. Ze verwachten dat de bezoekers van de winkel ook de markt gaan bezoeken. Volgens Van Mook kwam er een ander publiek af op de Bijenkorf. %22Ik denk dat de doelgroep van Primark beter bij de markt pas.%22

Marktman Van Mook van %27t Stoepje heeft vanwege de komst van het Ierse concern besloten een koffiecorner bij zijn kraam te openen en extra mensen in te zetten. Ook andere marktkooplieden geven aan dat ze extra ingekocht hebben voor vandaag. De Enschedese warenmarkt verwacht extra omzet door de komst van de Primark.

Bron%3A rtv oost

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties