Koopgoot R’dam als catwalk !

De Koopgoot verandert op vrijdag 26 juni in een lange catwalk. De Rotterdamse stylist Fred van Leer en presentatrice Jet van Sol nodigen shoppers uit om hun nieuwe outfit op de catwalk te showen. Per ronde wint de dame of heer met de meest smaakvolle outfit een cadeaucheque van 100 euro%2C te besteden in de Koopgoot.
Tot het eind van het jaar organiseert de gemeente samen met de ondernemers meer van dit soort evenementen in de binnenstad onder de verzamelnaam 010 Momentjes.

De 010 Momentjes zijn een reeks reeks kleine optredens en verrassingen op onverwachte plekken in de binnenstad. Het is de bedoeling dat bezoers zich door de 010 Momentjes extra welkom voelen in Rotterdam%2C dat zij hun verblijfstuur in de binnenstad verlengen en een positief gevoel aan de stad overhouden.

Studenten Vrijetijdsmanagement van de Willem de Kooning Academie voerden in opdracht van de gemeente een onderzoek uit naar de verblijfsduur van binnenstadbezoekers en bedachten vervolgens de 010 Momentjes. Enkele voorbeelden zijn RotterJam%3B Jamsessies in de binnenstad%2C goodiebags met vouchers in te ruilen bij diverse winkels en een gratis kopje koffie bij de fietsenstalling van CS.

Aanmelden voor de catwalk in de Koopgoot kan tot woensdag 24 juni via www.koopgoot.nl Het evenement duurt van 16.00 uur tot 19.00 uur.
Op het Facebookaccount RdamBinnenstad is te lezen waar en wanneer de andere 010 Momentjes georganiseerd worden.
Veel plezier in Rotterdam %21%21

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties