Nederlandse vrouwen winnen

Het Nederlands vrouwenelftal is goed uit de startblokken gekomen op het WK in Canada.

De eerste poulewedstrijd tegen Nieuw-Zeeland werd in het stadion van Edmonton voor het oog van ruim 25.000 toeschouwers met 1-0 gewonnen.
Lieke Martens%2C de technisch behendige aanvaller van het Nederlands elftal%2C tekende voor de eerste goal van het Nederlands vrouwenelftal op een WK.
Het Nederlands elftal maakte een frisse en goede indruk op de toeschouwers. Aanstaande vrijdag 12 juni speelt Nederland hun tweede poulewedstrijd tegen China. China verloor hun eerste wedstrijd van Canada met 1-0.

Het wachten is op een echte %22sensatie%22 van het Nederlands team dat goede voetbalsters in hun team heeft. Een van die voetbalsters is Vanity Lewerissa een speelster die nu nog uitkomt voor de vrouwen van Standard Luik. Zij speelde gisteren niet%2C maar persoonlijk heb ik deze speelster met het befaamde nummer zeven %287%29 van Cristiano Ronaldo%2C acties zien maken waarvoor voetbalfans naar de stadions willen komen.
Hopelijk speelt ze aanstaande vrijdag tegen China wel.

Tegen alle voetbalfans zeg ik%2C steun ons Nederlands vrouwenelftal op dit voor ons zo belangrijke WK. En hopelijk gaat dit Nederlands vrouwenelftal doen wat onze voetbal-mannen niet lukte%2C en dat is dit WK winnen.

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties