EEN ARMBAND DIE VERTELT HOE DRONKEN JE BENT

Je kent het wel%3A het ene moment sta je vrolijk de polonaise met je schoonvader te dansen. Het volgende moment hang je boven het toilet je maaginhoud uit te kotsen. Zucht. Bestond er maar zoiets als een armband die je laat weten wanneer je dat ene Flügeltje toch écht beter in de decolleté van die overrijpe bardame kan laten zitten. Driemaal hoezee%2C want hij bestaat%21

De hoe de hell-ben-ik-hier-beland-tijden kun je vanaf nu door de plee spoelen. De ‘Called Vive’ geeft jou én je vrienden een seintje wanneer het de %27hoogste tijd%27 is.

STOP%21 In the name of drunkenness

Via je huid brengt de armband je dronken- en uitdrogingslevels in kaart. Even knijpen en hij beoordeelt je gemoedstoestand. Reageert ‘ie op je knijp%3F Kun je rustig door blijven hossen. Geeft je armband geen gehoor%3F Dan ben je waarschijnlijk al iets te ver van huis.

Dronken status

Maar die zelfreflectie heeft je natuurlijk al eerder in problemen gebracht. Daarom kun je deze anti–loesoe-in de-sky-armband koppelen aan je %28sociale media%29 matties. En hen digitaal op de hoogte brengen in welke schaal van nuchter tot slecht gaan je zit. Hik je tot de richter van ‘goot’ aan%3F Zal %27Vive%27 je vrienden inschakelen voor Eerste Hulp Bij Beschonken Toestanden. PLEH%21

Het scheelt in ieder geval weer een hoop dronken foutjes%2C bedankt. En nog veel belangrijker%3A de kans om seksueel geweld in de kiem te smoren.

Bron%3A SPUITEN EN SLIKKEN

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties