Fan neemt 4 dagen vrij om iPhone in te stellen

Afgelopen nacht was het zover%3A winkels openden hun deuren voor de verkoop van de iPhone 6.

Echte liefhebbers trotseerden de nacht en stonden in Amsterdam%2C Rotterdam%2C Breda en Groningen al vroeg te wachten voor de winkels van Vodafone%2C die speciaal %27s nachts de deuren openden voor de diehard Apple-fans.

4 dagen vrij
In Amsterdam werd de iPhone 6 enthousiast ontvangen. Volgens een Vodafone-woordvoerder namen mensen zenuwachtig hun nieuwe telefoon in ontvangst. Een Amsterdammer die zijn telefoon van de koerier kreeg%2C had zelfs 4 dagen vrij genomen om zijn nieuwe aanwinst in te stellen.

De nieuwe iPhone kon vooraf worden besteld. Alle toestellen die via de pre-order beschikbaar waren%2C waren binnen de kortste keren vergeven. Vodafone liet honderd telefoons %27s nachts per koerier brengen. De rest kon vanaf 00%3A01 uur worden opgehaald.

Ook in Rotterdam en Breda was de belangstelling groot. Alle bestellingen waren in no time opgehaald. Hoewel ook in Groningen mensen niet konden wachten om hun iPhone mee naar huis te nemen%2C kwam niet iedereen die vooraf een bestelling had geplaatst%2C opdagen.

De verwachting is dat vanochtend lange rijen zullen staan voor telefoonwinkels. Apple maakte deze week bekend dat er wereldwijd al 10 miljoen exemplaren zijn verkocht van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. En dat slechts drie dagen na de introductie op 19 september.

RTL Nieuws

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties