Is jou batterij ook zo snel leeg?

Apple gaat batterij iPhone 5 gratis vervangen

Als je een iPhone 5 gebruikt en merkt dat de batterij niet meer zo lang mee gaat%2C dan kom je in aanmerking voor vervanging. Apple heeft vannacht een vervangingsprogramma voor de iPhone 5-batterij aangekondigd. Het geldt voor telefoons die plotseling een kortere batterijduur hebben%2C of die vaker dan normaal moeten worden opgeladen. Het geldt voor iPhones die in de eerste maanden na de introductie van de iPhone 5 zijn verkocht%2C in de periode september 2012 tot en met januari 2013. Het gaat volgens Apple om een klein percentage toestellen%2C dat last heeft van een ernstig batterijprobleem. Via de website van Apple kun je kijken of je in aanmerking komt voor vervanging. In Nederland en België kun je vanaf 29 augustus 2014 een afspraak maken voor gratis vervanging.

Als je het serienummer van de iPhone invoert%2C vertelt Apple je meteen of je in aanmerking komt voor gratis batterijvervanging. Het serienummer is zo te vinden%3A

Ga naar Instellingen > Algemeen.
Tik op Info.
Blader omlaag en je ziet ergens halverwege ‘Serienummer’ staan.
Vervolgens ga je naar de pagina om te controleren of je in aanmerking komt voor vervanging. Mag je je iPhone-batterij gratis laten repareren%2C dan moet je naar een Apple-servicepunt%2C bijvoorbeeld een goedgekeurde reparateur of een Apple Store. Je moet uiteraard wel eerst een back-up via iCloud of iTunes maken. Hoe dat moet lees je in onze ultieme back-upgids. Apple raadt ook aan om Zoek mijn iPhone uit te schakelen en de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Bron%3A iculture.nl

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties