The Journalist voor Android

The Journalist heeft een versie ontwikkeld voor Android gebruikers en deze is gratis te downloaden via de Google Play Store. De komende periode zullen er vele updates volgen aan de Android versie van The Journalist.

Wat is The Journalist?
Het nieuws dat de burger op dit moment bereikt via de diverse media, wordt voornamelijk bepaald door grote nieuwscorporaties. Zij beoordelen in grote lijnen wat nieuws is en wat de burger hoort te weten. In hoeverre deze berichten een juiste en objectieve weergave zijn van bepaalde gebeurtenissen en situaties is voor de burger erg lastig vast te stellen. Het gevolg is dat de burger voor informatie over zijn wijk, zijn stad, zijn land en van de wereld erg afhankelijk is van de gevestigde nieuwscorporaties.

Wij van The Journalist vinden dat daar drastisch verandering in moet komen. De burger moet de vrijheid nemen om zelf zaken aan de orde te stellen. Hij moet de mogelijkheid krijgen om zelf berichten te kunnen plaatsen over gebeurtenissen en situaties, waarvan hij meent dat het interessant is, een discussie kan ontlokken of een aanzet kan zijn tot nadenken. Als verantwoordelijke burger wil je niet altijd passief van de zijlijn blijven toekijken, maar wil je iets kunnen toevoegen aan je leefomgeving en -wereld.

Eventuele suggesties kunnen worden gemaild naar: suggesties@thejournalist.nl

Veel plezier met het gebruik van The Journalist voor Android!

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties