Dronken te hulp !!

Dronken naar een noodsituatie%2C dat kan alleen maar in Belgiƫ.

In de Belgische plaats Hoei%2C kregen medewerkers van de plaatselijke ambulance-dienst%2C de opdracht om met spoed naar een ongeval met zwaar letsel te gaan. Dat deden deze ambulance-broeders ook. Maar bij het ongeval aan te zijn gekomen bleken de ambulance-broeders niet in staat te zijn om het slachtoffer te helpen. Niet omdat het slachtoffer overleden was%2C maar omdat de ambulance-broeders te dronken waren om ook maar iets van hulp te kunnen betekenen. Hierop moest dus gewacht worden op een tweede ambulance die wel hulp kon bieden.

De ambulance-broeders van het plaatsje Hoei waren net bezig met een groot feest op hun kazerne toen de spoed opdracht kwam. Justitie in Belgiƫ gaat nu onderzoeken hoe dat dit heeft kunnen gebeuren. Zo nodig worden er maatregelen genomen tegen de %22behulpzame%22 broeders en hun leidinggevenden.

Het slachtoffer van het zware ongeval is later die nacht overleden aan zijn verwondingen. Volgens de leiding van de kazerne waar de ambulances vandaan vertrekken is dit niet het gevolg van deze verkeerde actie van de ambulance-broeders. Ook dat gaat justitie uiteraard onderzoeken.

Wat vind u van deze bizarre situatie %3F

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties