Flits-files

Eindelijk ontstaat er discussie over dit soort %22gevaarlijke%22 geldklopperij van de Nederlandse Staat.

Flitskasten zoals iedere automobilist ze wel kent zijn een gevaar voor elke automobilist. Wie heeft er nu nooit meegemaakt dat een auto die voor u rijd ineens uit het niks vol in de rem gaat. Een logische reactie voor de voor u rijdende automobilist%2C omdat hij of zij een flitskast van de politie ziet staan. Maar een drama voor u als de erachter rijdende automobilist%2C want u word verrast door het gevaarlijke remgedrag%2C met alle gevolgen van dien. Gevaarlijke situaties ontstaan hierdoor en door al dat gerem kan ook weer een zogenaamde spookfile ontstaan.

Let u maar goed op%2C als u vaak op de snelweg rijd dan maakt u deze situaties dagelijks mee. De politie zet vaak flitskasten op dezelfde posities neer veelal bij benzinepompen%2C want natuurlijk heeft de diender in kwestie weleens zin in een vers bakje koffie. Meestal komt u in een zogenaamde spookfile terecht op dezelfde plaatsen. Dit komt omdat automobilisten die vaak over die weg rijden daar dan een flitskast verwacht. De file lost meestal vlak voorbij dat punt %28waar een flitskast staat of zou moeten staan%29 op.

Politie en justitie zullen dat nooit toegeven maar deze flitskasten van de politie veroorzaken echt de nodige ellende. Maar de overheid zal deze%2C voor hun%2C geldmachines niet zomaar gaan verbieden.

Vraag%3B werken deze flitskasten bij aan een veiligere situatie op de weg %3F
Conclusie%3B nee%2C zij zijn juist de oorzaak van véél gevaarlijke situaties op de weg.
En spookfiles %3F Die bestaan niet%2C er is immers altijd een oorzaak maar zolang de overheid daar blind voor is zal dat nooit veranderen.

Heeft u weleens een gevaarlijke situatie meegemaakt door de aanwezigheid van een flitskast %3F
Plaats dit dan op thejournalist.nl en deel het met iedere gebruiker van The Journalist.

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties