Welke job heb jij?

Rijke stinkerds zetten het vaakst de bloemetjes buiten. Brandweerlieden besproeien de meeste bloemetjes. En het barpersoneel heeft de meeste bloemetjes voor één nacht. Naja, als we het stereotype moeten geloven. Of de cijfers wat anders zeggen? Lees en gij zult weten!

Rijke stinkerds

Zoals het eeuwenoude Def Rymz gezegde luidt: iedereen houdt van doekoe. Toch krikt een dikke bankrekening niet het aantal wipjes op. Zal je rijke oom en zijn gold diggende liefje misschien anders beweren.

Deze studie zegt dat 1 derde van de rijke stinkers (die per jaar meer dan €50.000 verdient) slechts 1 keer per week de koffer in duiken! Kunnen ze ook niks aan doen. Zitten voor het grootste gedeelte natuurlijk met hun bips op een dure bureaustoel.

Maar als ze eenmaal los zijn, is het hek van de dam. 45% heeft wel eens een trio gehad. En 83% naait buiten. Of naja, heeft dat ooit gedaan. Interessant feitje: die dominantere positie in werksfeer maakt ze in privésfeer dan wel weer onderdaniger. Weten we meteen hoe Mark Rutte z’n ritje het liefst heeft.

Middenklasse

Een baan met minder brood op de plank helpt je niet aan een huis op de grachten. Of aan een bijbehorende stinkbak voor de deur. Maar hé, je hebt over het algemeen wel een minder hoge werkdruk. En dus meer tijd voor seks!

Uit onderzoek blijkt dat 12% bij wie €18.000 tot €78.000 per jaar op hun bankrekening wordt bijgeschreven, minstens 1 keer per dag de broek vol jagen. 54% doet dit meerdere keren per week. En 40% pakt er wel eens de bondage-set bij. Tja, je moet wat als je geen knaken hebt om uit te gaan.

De meeste collegiale onderonsjes vallen ook op naam van deze over het algemeen computerende-arbeiders. Een kapot kopieerapparaat is natuurlijk ook een fijn sekscuus. Deze middenklasse mag er dus misschien minder warmpjes bijzitten. Een blij geslachtsdeel hebben ze dan wel weer.

Muzikanten

‘I Wanna Fuck You’! ‘Smack My Bitch Up’! Bitches Ain’t Shit!’ Aan passie ontbreekt het de muzikanten in ieder geval niet. Net als aanzien. Maar dat is evolutionair zo bepaald. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen in hun vruchtbare periode het hardst van hun stoeltje glijden bij mannen die (complexe) muziek maken. Tja, die vliegensvlugge vingers over een instrument doen je toch aan een bepaalde handeling denken.

Ook werd creativiteit en aanpassingsvermogen lang beschouwd als superieure eigenschappen voor ‘paringspartners’. Verklaart meteen waarom artiesten zoveel baby mama’s hebben.

Artsen, advocaten en CEO’s

Wie op de werkvloer de touwtjes in handen heeft; pist het vaakst buiten de pot. Niet een smoes van je vader. Maar daadwerkelijk onderzocht.

Lange uren zou de boosdoener zijn voor het aantal scheve schaatsen. Ook zouden ze door die goed gevulde portemonnee meer zelfvertrouwen hebben. En daardoor meer personen hun bed inlullen.

Arty Farty’s

Artistieke mensen lopen heus niet de hele dag huilend rond in hun skinny jeans een doek te beschilderen. Ze hebben namelijk wel wat beters te doen: naaien!

Volgens een studie van de Universiteit van Chicago hebben diegene met een afgeronde opleiding in kunst de meeste ‘sweet lovin’: 69,5 keer per jaar!

Daarbij hebben kunstenaars en dichters 233% meer fuckbuddy’s dan mensen die geen kunst maken, of gedichten schrijven . Tja, is dat hele emo gedoe toch nog ergens goed voor.

Deel dit bericht
Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest

reacties